Trakya Demokrat Gazetesi - TREDAŞ, ELEKTRİK KESİNTİSİNE DEVAM EDİYOR
Anasayfam Yap    -
Reklam     -
Kunye     -
Son Mansetler    -
Iletisim                                 
Facebook    -
COVİD KIRMIZINDAN KURTULMAK HEPİMİZİN ELİNDE
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN YEŞİLAY HAFTASI MESAJI
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çerçevesinde Kadın ve Şiddet Konulu Konferans Düzenlendi
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

TREDAŞ, ELEKTRİK KESİNTİSİNE DEVAM EDİYOR

TREDAŞ, ELEKTRİK KESİNTİSİNE DEVAM EDİYOR
TREDAŞ, ELEKTRİK KESİNTİSİNE DEVAM EDİYOR
05.07.2013 / 14:43


Trakya Elektrik Dağıtım A.Åž. (TREDAÅž), TekirdaÄŸ İşletme MüdürlüÄŸü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaÅŸları uyardı.



TREDAÅž TekirdaÄŸ İşletme MüdürlüÄŸü sorumluluk alanında, 08 Temmuz 2013 Pazartesi 09:00-17:00 saatleri arasında 8 saat süre ile; "Müsellim ve Kepenekli Köyleri’nde" 09 Temmuz 2013 Salı 09:00-17:00 saatleri arasında 8 saat süre ile; "Kırkepenekli Köyü’nde" elektrik kesintisi yapılacak. Ayrıca TREDAÅž, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiÅŸ saatinden önce enerji verilebileceÄŸi, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından ÅŸebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniÅŸ bilgi için ALO 186 ÇAÄžRI MERKEZİ’NE baÅŸvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.


Etiketler:
Bu haber toplam 9944 defa okundu
YORUMLAR
halktan biri: 
"tredaşın kesintileri"
bu kadar elektrik kesintisi herhalde papua yeni ginede bile yoktur. üstün başarılarından dolayı tredaş yönetimini takdir etmek gerekir. kesintiler anlamında rekora koşuyorlar. Para tahsilinde aslan olan tredaş halka hizmette maalesef kedi pozisyonundadır.
07.07.2013 / 10:13

YAZARLAR